smalle-banner-sdg.jpg

Op maandag 26 september organiseren we een interesante workshop persoonlijke ontwikkeling met Human Design. Deze wordt verzorgd door Astrid Heystee, oud lid van JCI Kennemerland.

 

Inschrijven: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten: €10,- incl hapje drankje

Aanvang 19:30

Locatie: Haarlem

 

Misschien heb je er eens iets over voorbij horen komen in een podcast, of heb er iets over gelezen op instagram, Human Design krijgt steeds meer bekendheid. Maar wat is het eigenlijk en wat heb je er aan op zakelijk vlak?

 

Het Human Design Systeem is een persoonlijke ontwikkelingstool die er van uitgaat dat we tijdens de geboorte bepaalde kernkwaliteiten hebben meegekregen op basis van de neutrino energie die toen “in de lucht” hing. Dus je vult voor deze tool geen vragenlijsten in die beïnvloed kunnen worden door je gedachten en je huidige kennis en ervaring. Je unieke blauwdruk komt mechanisch tot stand door een berekening op basis van je geboortedag, tijd en plaats. Zie het als een handboek om je natuurlijke zelf te herontdekken.

 

Want vanaf onze geboorte worden we geconditioneerd door onze omgeving, het gezin waar we opgroeien, de schoolomgeving, de kansen die krijgen en de verschillende werkculturen waarin we werken. We hebben geleerd om ons aan te passen en te leven naar de verwachting van anderen. Terwijl we allemaal eigen energie en unieke kwaliteiten in ons hebben. Inzicht krijgen in wat van “jezelf is” en wat van een ander kan heel waardevol zijn in je zakelijke en privé omgeving.

 

Het Human Design systeem een synthese van oude wijsheden en nieuwe wetenschap. Het systeem combineert elementen uit de Astrologie, de Chinese I-Ching en de Joodse Tree of Life samen met kwantum fysica, genetica en neutrino energie tot “the science of differentiation".

 

Het gaat over jouw (aura) energie. Het gaat over luisteren naar je lichaam. Maar ook over emotionele intelligentie. Het geeft inzichten hoe je beslissingen kunt nemen op basis van je gevoel i.p.v. met je ratio. Daarnaast gaat het over wie jij bent in relatie tot de ander. Met welke energie beïnvloed jij een ander en hoe wordt jij beïnvloed door de ander?

 

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met onze energie. Naast een korte introductie over het Human Design Systeem gaan we zelf aan de slag. We gaan een aura experiment doen waarbij we gaan luisteren naar ons lichaam. We gaan ondervinden hoe we anderen onbewust beïnvloeden en wanneer we zelf beïnvloed worden door de energie van anderen.

 

De workshop wordt gegeven door Astrid Heystee. “Ik kwam zelf in aanraking met Human Design in mijn revalidatie periode na een hernia operatie. Ik zat heel laag in mijn energie en voelde me niet top, maar ik was medisch “uitbehandeld”. Ik was hierdoor getriggerd om meer over energie te leren en toen liep ik tegen het Human Design systeem aan. Ik herkende zoveel in mijn blauwdruk dat er behoorlijk wat kwartjes vielen waarom ik, onbewust, bepaalde dingen deed.

 

Qua emotionele intelligentie heeft het mij veel gebracht doordat ik mezelf en mezelf in relatie tot een ander veel beter begrijp nu. Ik ben met meer compassie naar mezelf en anderen gaan kijken. Ik ben gaan “leven” volgens mijn design en ondanks chronische zenuwpijn voelt het nu alsof iemand een energiedrankje in mij heeft losgelaten.

 

Ik was er zo van onder de indruk dat ik nu twee opleidingen volg aan the International Human Design School en het BG5 instituut, de zakelijke variant van Human Design, met als doel om anderen te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Ik deel graag mijn kennis er ervaring met “mijn oude clubje” JCI Kennemerland tijdens deze persoonlijke ontwikkeling workshop”.

 

  

Onze partners