smallebanner1.jpg

Onze partners

 

Bike Tours Haarlem

Bike Tours Haarlem

Bij Bike Tours Haarlem boek je leuke fietstochten door het oude centrum van Haarlem met lokale gidsen. Ook voor fietsverhuur in Haarlem.

Naar website

Bohimea

Vegan & cruelty free artist boutique

Naar website

Chiropractie Energiek

De chiropractor voor Heemstede, Haarlem en omstreken.

Naar website

Ergohome kantoorinrichting

Vanuit de expertise in de kantoorinrichting voor de zakelijke markt is ErgoHome ontstaan. ErgoHome is een online platform speciaal ontwikkeld voor de thuiswerker. Daarbij kun je zelf een gezonde en toekomstbestendige thuiswerkplek samenstellen.

Naar website

Hier is Lisa

Lisa is contentstrateeg.

Naar website

Leef! makelaars

Leef! makelaars

Leef! Makelaars ontzorgt bij aankopen, verkopen en taxaties van woningen in Haarlem en omgeving en alles wat daarbij komt kijken. 

Naar website

Let's Escape!

Let's Escape!

Escape Rooms in het centrum van Haarlem, in De Raaks Halle. Creativiteit, originaliteit, kwaliteit en beleving. Onze Escape Rooms hebben bijzondere puzzels en vergen veel van je inlevingsvermogen en de onderlinge samenwerking. Let’s Escape heeft Escape Rooms waar beleving key is.

Naar website

OLVG Lab BV

OLVG Lab BV

Het ambitieuze laboratorium van Amsterdam en omgeving. Zorgverleners en patiënten kunnen bij ons terecht voor vrijwel alle vormen van                                                laboratoriumdiagnostiek.

Naar website

Raaks Halle

Raaks Halle

De Raaks Halle biedt 40 ondernemers de mogelijkheid om een winkel in hartje Haarlem te starten. Elke ondernemer heeft een gedeelte van het pand tot zijn beschikking en kan daar zijn/haar producten presenteren. Het assortiment van de Raaks Halle is daarom divers en uniek.

Naar website

Rabobank Haarlem en Omstreken

Rabobank Haarlem en Omstreken

Een aandeel in Haarlem en omgeving. Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank.

Naar website

RedFoxBlue

RedFoxBlue

RedFoxBlue helpt bedrijven om te commercieel succesvoller te worden. Dit doen ze door personeel en organisatie te verbeteren.

Naar website

SWDV Advocaten

SWDV Advocaten

Wij zijn een full service en ambitieus advocatenkantoor met een no-nonsense instelling. We ondersteunen ondernemers en overheden. Bij ons heeft u via één contactpersoon toegang tot een team van ruim 20 advocaten met ieder hun eigen expertise. Daarmee haalt u niet alleen juridische kennis in huis; wij weten ook precies wat er speelt in de regio en kennen uw branche.

Naar website

van 't leven producties

van 't leven producties

Charley van ‘t Leven, lid van JCI Haaglanden, is onder andere websitebouwer en is verantwoordelijk voor de realisatie van onze website.

Naar website

Vertidesk partner JCI Kennemerland

Vertidesk ergonomisch kantoormeubilair heeft al bijna 30 jaar een positieve uitwerking op het welzijn van de werkende mens. Daarbij is het doel een duurzame werk- en recreatieomgeving te creëren, waarin medewerkers zich centraal in het bedrijfsproces voelen staan en betere prestaties leveren. 

 Naar website

Waldan advocatenkantoor

Waldan

Waldan is een advocatenkantoor gespecialiseerd in juridische zaken op het gebied van IT, privacy en technologie.

Naar website