smallebanner2.jpg

Op zaterdag 27 januari 2024 sluiten wij het lustrumjaar af met een weergaloze en exclusieve Rumproeverij ter ere van het 65-jarig jubileum van onze geliefde club JCI Kennemerland. En jij bent hiervoor uitgenodigd als bijzonder contact van onze Kamer in Haarlem!

Laat je verwennen tijdens een exclusieve Rumproeverij die niet alleen je smaakpapillen zal betoveren, maar ook een blijvende indruk zal achterlaten. Verwacht geen gewone middag; deze wordt doordrenkt met zeldzame Rums, culinaire hoogstandjes en een sfeer die herinneringen oproept aan gedeelde avonturen en successen.

Jouw aanwezigheid gaat de Rumproeverij tot een onvergetelijke reünie maken. Scherp je zintuigen aan voor een middag vol verfijning en vier met ons het rijke verleden en veelbelovende toekomst van onze club.

De officiële uitnodiging met meer informatie over de tijd en eigen bijdrage volgt binnenkort. De Rumproeverij start in de middag en de eigen bijdrage hiervoor zal tussen de 20 en 30 euro zijn. Je bent van harte welkom op Rozenhagenplein 1, te Haarlem, naast het centraal station.

Meld je nu alvast vrijblijvend aan via dit Google Formulier en maak je klaar voor een bijzondere middag vol aroma's en herinneringen!

De LustRum-CommissieP.s. Wij hebben je hulp nodig. Jullie enthousiasme is onze kracht! Welk oud-lid moet hier absoluut ook bij zijn? Stuur deze save the date vast door aan bekende van de club die je graag terug wilt zien op 27 januari 2024. Samen maken we van deze Rumproeverij een legendarische reünie!

Onze partners