smallebanner2.jpg

Na het daverend succes van 2019 organiseren we ook dit jaar weer World Cleanup Day actie in Haarlem. Vorig jaar haalden we met z'n allen meer dan 100 volle vuilniszakken op. Dit is een resultaat waar we met z'n alle heel trots op mogen zijn! Ook dit jaar gaan we gewoon weer gezellig opruimen. Het idee is hetzelfde:

We nemen onze beste humeur mee en gaan zoveel mogelijk rommel opruimen, terwijl we van locatie A naar B lopen. We hebben vorig jaar gezien dat de binnenstad echt niet schoon is, dus we hoeven ons niet te vervelen.

Wie, wat, hoe, waar?

  • Datum: zaterdag 19 september 2019
  • Startijd: 10:00 - 11:45 uur (meerdere tijdsblokken, zie COVID-19)
  • Duur: 1,5 uur (langer kan altijd)
  • Verzamelplek: station Haarlem, buszijde (naast de Burger King)
  • Eindplek: La Place Dreefzicht, hier staat na afloop een kopje koffie of thee klaar en kun je voor een gereduceerd tarief lunchen.
  • Kosten: gratis
  • Meenemen: een goed humeur, wij regelen de prikkers en afvalzakken

COVID-19

Anders dan vorig jaar hebben we nu wel te maken met een pandemie. We geloven er echter in dat we op een veilige en verantwoorde manier de actie kunnen voortzetten, zolang we ons maar enigszins aanpassen. Het materiaal zal zowel vooraf als achteraf schoongemaakt worden en ook attenderen we mensen erop dat ze altijd afstand van anderen dienen te bewaren. Een derde maatregel is het beginnen in meerdere shifts (tijdsblokken). De actie start op meerdere momenten op de ochtend om zo drukte bij de start en eindpunt te voorkomen. Kies dus tijdig je starttijd als je verzekerd wilt zijn van een plek!

Meld je snel aan!

Net als vorig jaar vinden we het belangrijk om te weten op hoeveel mensen we kunnen regelen. Dit heeft te maken met het regelen van prikkers, afvalzakken en de COVID- maatregelen. Dit eist extra voorbereiding aan onze kant dus vandaar het vriendelijke verzoek.

Meld je aan middels het formulier. Hierbij kun je kiezen uit een tijdslot en direct aangeven met hoeveel mensen je graag wil meedoen.

Ja ik doe mee! 

 

Onze partners