smallebanner1.jpg

Taartje voor onze koning en Oekraïense vluchtelingen in Haarlem

 

Waarschijnlijk ken je de JCI Appeltaartenactie al: alle leden van de Kamer bakken zelf appeltaarten en verkopen deze op Koningsdag op de Javalaan in Heemstede voor een goed doel dat jaarlijks gekozen wordt. Deze jaarlijkse actie wordt al ruim 40 jaar door JCI Kennemerland georganiseerd én met succes!

 

Vorig jaar kon de oorspronkelijke editie op Koningsdag vanwege corona niet doorgaan, we hebben toen online taarten verkocht met de mogelijkheid van donatie. En wow, wat zijn er vorig jaar veel taarten gedoneerd! Wegens succes gaan we dit jaar zowel offline als online;

 

  1. Heb je zin om een taart(deel) te kopen om lekker zelf op te eten? Kom dan naar de Javalaan in Heemstede op Koningsdag. 
  1. Wil je een taart doneren? Vul dan tot en met 5 mei dit online formulier in. Wij delen deze taarten uit aan Oekraïense vluchtelingen in Haarlem. Het geld dat wij ophalen met deze actie wordt gedoneerd aan "JCI Help for Ukraine".

 

Kunnen we ook dit jaar weer rekenen op jouw belangrijke bijdrage?!

Alvast veel dank!

 

 

Het doel

Dit jaar gaat de opbrengst naar hulp aan Oekraïense vluchtelingen. JCI NL heeft een actie op touw gezet om zowel goederen als geld in te zamelen voor Oekraïne. Het geld dat opgehaald wordt met de online en offline verkoop van alle verkochte appeltaarten gaat naar de speciaal geopende rekening gekoppeld aan de JCI NL actie voor Oekraïne. De gedoneerde appeltaarten gaan we begin mei langs brengen bij vluchtelingen in Haarlem.

 

Heb je nog een vraag over deze actie? Deze kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We proberen je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

 


Veel gestelde vragen:

 

  1. Hoe kan ik doneren?

Je kan hier via deze link een appeltaart doneren.

 

  1. Tot wanneer kan ik doneren?

Bestellen kan t/m donderdag 5 mei.

 

  1. Gaat het volledige bedrag naar het goede doel?

Uiteraard! De volledige opbrengst van de gedoneerde appeltaarten gaat naar de speciaal geopende rekening gekoppeld aan de JCI NL actie voor Oekraïne. De gedoneerde appeltaarten gaan allemaal naar vluchtelingen in Haarlem. Doneer je een (gedeelte van) taart dan weet je zeker dat deze appeltaart bij Oekraïense vluchtelingen in Haarlem gaat komen.

 

  1. Waar worden de resultaten van de actie gecommuniceerd?

Na afloop van de actie zullen we via onze website en social media [@jcikennemerland] de opbrengst en het aantal gedoneerde taarten communiceren.

  1. Kan ik zelf kiezen aan wie ik mijn taart doneer?

Helaas is het niet mogelijk om aan te geven bij wie wij jouw gedoneerde taart moeten bezorgen. Je kunt natuurlijk altijd zelf een taart(punt) kopen op Koningsdag en deze vervolgens zelf bezorgen bij je opa/oma/buurman/date of een vluchteling!

 

 

                                

 

JCI (Junior Chamber International) is een wereldwijd netwerk van jonge ondernemende mensen (tot 40 jaar) die met beide benen in de maatschappij staan. Samen organiseren de leden diverse initiatieven om, in hun eigen omgeving, positieve maatschappelijke veranderingen te realiseren. Wereldwijd heeft JCI meer dan 200.000 leden verspreid over ongeveer 120 landen. JCI Nederland telt bijna 2.500 leden, verdeeld over zo’n honderd lokale verenigingen die Kamers worden genoemd, waarvan JCI Kennemerland er eentje is. Kijk voor meer informatie op www.jci.nl.   


 

Onze partners