smallebanner-business.jpg

Update: Workshop is vol

Op maandag 29 augustus organiseren we een supergave workshop DEBATTEREN. Deze wordt verzorgd door Dé Nederlandse Debatclub uit Amsterdam, inmiddels de grootste debatclub van Nederland. Dé Nederlandse Debatclub heeft 177 leden maar geeft ook regelmatig trainingen aan het bedrijfsleven, politici, overheidsorganisaties en in het onderwijs.

 

Inschrijven: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten: €10,- incl hapje drankje

Locatie: Haarlem

 

Tijdens deze interactieve inspirerende training krijg je inzicht in het stappenplan hoe je een betoog kunt opbouwen. De zogenoemde BETOOGLADDER wordt besproken. Deze BETOOGLADDER zal dan de rest van je leven de basis zijn als jij een keer ergens een speech of pitch moet houden. Maar ook weet je door de BETOOGLADDER je verkoopgesprekken naar een hoger niveau te brengen. Natuurlijk gaan we dit oefenen tijdens de workshop. En wie weet krijg je nog wel lastige vragen over de speech die jij gaat presenteren tijdens deze workshop. Tja, wat doe je dan?

Beschouw deze workshop als een mooie impuls voor belangrijke persoonlijke vaardigheden op het gebied van spreken in het openbaar, pitchen, speechen, debatteren, argumenteren en jezelf presenteren: kortom De Kunst van het Gelijk Krijgen.

De workshop wordt gegeven door debattrainer JERRY HELMERS, co-founder bij Dé Nederlandse Debatclub én schrijver van het boek ‘Speechen voor gewone mensen’. (nov. 2021)

 

 

  

Onze partners