smallebanner-business.jpg

 

Op zaterdag 02 mei 2020 deelde JCI Kennemerland 2.800 tulpen uit aan mensen in Haarlem/ Heemstede die zich ten tijde van corona hun werk uitoefenen met de benodigde extra risico. Denk aan brandweerlieden,zorgverleners van ouderen en vuilnismannen.

 

tHulpactie

Met deze actie slaat JCI twee vliegen in één klap: de tulpen worden gered van de vernietigingsmachine en de werkende mensen krijgen de waardering die ze verdienen. De actie is niet door JCI Kennemerland bedacht en opgezet. Al eerder organiseerde JCI Amsterdam een dergelijke actie. 

 

280 bosjes tulpen

In totaal werden 280 medewerkers verblijd met een bosje tulpen. Onder andere medewerkers van Sint Jacob, Spaarnelanden, Zorgbalans en de brandweer werden verrast met een bosje. De actie was bedoeld om de medewerkers een hart onder de riem te steken in deze tijden. Ook deze beroepsgroepen lopen extra risico en verdienen daarom een extra pluim.

 

Over JCI

JCI (Junior Chamber International) is een wereldwijd netwerk van jonge ondernemende mensen (tot 40 jaar) die met beide benen in de maatschappij staan. Samen organiseren we diverse initiatieven om, in onze eigen omgeving, positieve maatschappelijke veranderingen te

realiseren. Wereldwijd hebben we meer dan 200.000 leden verspreid over ongeveer 120 landen. JCI Nederland telt bijna 2.500 leden, verdeeld over zo’n 100 lokale verenigingen die Kamers worden genoemd, waarvan JCI Kennemerland er eentje is. Wil jij ook bijdragen aan

positieve verandering en leuke mensen leren kennen? Dan is er altijd een Kamer bij jou in de buurt! Kijk voor meer informatie op www.jci.nl.

 

Onze partners