smallebanner-business.jpg
JCI Kennemerland Lustrum 023

 Zaterdag 13 mei 2023: CvA Kennemerland

In 2023 viert JCI Kennemerland haar 65 jarig bestaan, oftewel het '023 Lustrum. En dit vieren wij als oudste lokale Kamer van Nederland graag samen met jou en de andere leden van JCI Nederland. Daarom organiseren wij op zaterdag 13 mei 2023 de jaarlijkse mei-vergadering: het CvA. Maar wordt er dan alleen maar vergaderd deze dag?! Zeker niet!! De liefhebbers kunnen na het CvA aansluiten bij de lustrumviering van de Kamer. En dat belooft uiteraard fantastisch te worden; Met een gezellige maar vooral spectaculaire en grootse Pubquiz op een unieke locatie in de middag en een goede afsluitende borrel.

 


College van afgevaardigden 

De dag zal gestart worden met de vergadering van het College van Afgevaardigden. 

09.00 Inloop 

09.30 Start en welkom

10.00 Aanvang College van Afgevaardigden

 

Locatie 

Sociëteit Vereeniging Haarlem | Zijlweg 1 | 2013 DA Haarlem 

 

Tickets

Zit jij volgende jaar in je lokale bestuur, wil je meepraten over het beleid van JCI Nederland of wil je een van jullie toffe projecten promoten tijdens de vergadering? Meld je dan nu aan!

  • CVA Only ticket - EUR 0,00 
    De kosten van het CvA zijn gratis - echter is niets in het leven echt gratis. Wanneer jij je aanmeld voor het CvA, rekenen we op jouw komst en maken wij kosten. Wanneer je niet op komt dagen dan zullen wij een no-show fee van 25,- EUR in rekening brengen.  

 

 

 


Lustrumviering

Geen verjaardag zonder een feest! Daarom vieren wij ons 65-jarig jubileum op zaterdag 13 mei met de allergrootste spectaculairste en meest geweldige competitie die Haarlem ooit gezien heeft. Iedereen is welkom!

13.00 Lunch

14.00 Start The '023 Competition

17.00 Borrel en prijsuitreiking 

Na de borrel zet het feest zich voort in de stad op eigen gelegenheid. 

 

Locatie 

De start van de The '023 Competition zal zijn bij Sociëteit Vereeniging te Haarlem (Zijlweg 1 | 2013 DA Haarlem). Daarna nemen wij jullie mee naar unieke locaties in 023! 

 

 

 

 

Onze partners