smallebanner-business.jpg
Joyce Goverde

Sinds 2018, ben ik met trots lid van JCI Kennemerland. Want wat een mooie club mensen is het! Als ondernemer vind ik het belangrijk om echt aanwezig te zijn in de stad waar je werkt en woont. Het lid zijn van- en de bijdrage aan een netwerkclub als deze brengt veel moois, zowel persoonlijk als op zakelijk niveau. Ik vind het als ondernemer prettig om te kunnen sparren met andere ondernemende mensen, om samen te werken met likeminded people en als rasechte netwerker geniet ik van de vele events, etentjes en borrels met onze club.

Daarnaast was ik in 2018 onderdeel van de projectgroep die de Haarlemse Cultuurnacht heeft opgezet. Ik heb ontzettend veel plezier in de acties die we als club doen voor het goede doel. Zoals onze jaarlijkse appeltaarten actie tijdens koningsdag. En vrij recent, tijdens de coronacrisis, hebben we het zorgpersoneel in Haarlem in het zonnetje weten te zetten met een grootse bloemen-actie: we hebben samen 250 bossen bloemen afgeleverd bij zorginstellingen in Haarlem. Om zorgmedewerkers een hart onder de riem te steken. Priceless, dat we dat soort dingen samen voor elkaar krijgen!

Naast mijn lidmaatschap bij JCI Kennemerland doe ik ook vrijwilligerswerk voor UNICEF, als Business Connector. Mede hierdoor, hebben we met JCI Kennemerland in 2019 ook UNICEF kunnen ondersteunen met mooie acties en donaties. Regionaal zoeken we ook telkens actief de samenwerking met andere (lokale) netwerkorganisaties, om zo een gezamenlijk positieve impact te kunnen blijven maken op onze omgeving.

Ik zie mijn lidmaatschap bij JCI Kennemerland dan ook als een ontzettend waardevolle aanvulling en heb de afgelopen jaren al meerdere malen echt mogen ervaren wat de kracht is van een grote club ondernemende mensen die er met groots enthousiasme de schouders onder wil zetten. En dat werkt echt aanstekelijk: samen krijgen we telkens weer ontzettend mooie dingen voor elkaar. En daar ben ik trots op!

 

 

  

Onze partners