smallebanner2.jpg
Henk Stoelwinder

Mijn naam is Henk Stoelwinder, 38 jaar. Sinds 2015 ben ik lid van JCI en daar heb ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt van!

Binnen JCI zijn er 4 pijlers: community, training & development, business en internationaal. Naast het feit dat ik mijn netwerk wilde verbreden ben ik ook zeker lid geworden omdat community, training & development mij ook enorm aantrok. Uiteindelijk is mijn interesse uitgebreid naar Business en Internationaal. Ik heb al meerdere tripjes naar het buitenland mogen maken wat ten goede komt van je eigen ontwikkeling. Daarnaast heb ik ook al erg veel trainingen mogen bijwonen!

Door JCI heb ik mij dus de afgelopen jaren enorm ontwikkeld op allerlei vlakken. Doordat je in commissies zit, maar ik ook in het bestuur heb gezeten kom je in aanraking met verschillende mensen. Er worden veel leuke dingen georganiseerd en ik kan inmiddels zeggen dat er mooie vriendschappen uit zijn ontstaan.

Mijn mooiste JCI-ervaring zijn naast de mooie (gala) feesten het organiseren van het landelijke congres in 2020 in Haarlem (thema was take a risk). Er waren fantastische workshops, (bekende) sprekers, en een knallend feest om alles af te sluiten!

Door mijn JCI-ervaring ben ik inmiddels ook voorzitter geworden van Unicef wat ik inmiddels ook met veel passie doe. Daarnaast heb ik ook een enorme passie voor sporten en reizen!

Twijfel je over JCI? Niet doen, er gaat een wereld voor je open en het gaat je ontzettend veel opleveren!

 

 

 

  

Onze partners