smalle-banner-sdg.jpg
Femke Stots

Ik ben Femke Stots en Ik woon in Haarlem, samen met Ruud en ons dochtertje Nomi (5) en ons zoontje Tigo (3).

Inmiddels ben ik al weer heel wat jaartjes lid bij JCI Kennemerland (sinds 2014). Na een paar jaar actief te zijn geweest bij de jongeren vereniging van mijn eerste werkgever (ABN AMRO) leek het me leuk om juist mijn netwerk in mijn eigen woonplaats uit te breiden en lokaal mijn steentje bij te kunnen dragen.

De afgelopen jaren heeft JCI Kennemerland mij al veel mooie dingen gebracht, van persoonlijke ontwikkeling, mooie maatschappelijke en lokale projecten, tot een divers netwerk en ook veel fun en gezelligheid. Het is heel fijn om een ondernemende en enthousiaste groep mensen bij elkaar te hebben waarmee je samen mooie dingen kan realiseren.

Ik werk bij ING als Customer Journey Expert. Na me een aantal jaar bezig gehouden te hebben met alle customer feedback applicaties ben ik nu mede verantwoordelijk voor verschillende 'money management' features binnen de gesloten Mijn ING omgeving. Mijn persoonlijke doel daarbij is om klanten meer inzicht en grip op hun financiën te geven. 

Mijn mooiste JCI ervaring is het Take a Risk congres dat we begin 2020 met de gehele kamer hebben georganiseerd, toen nog niet wetende dat dit voor een lange tijd het laatste grote evenement zou zijn.

 

 

 

 

  

Onze partners