smallebanner-business.jpg

Vooral de visie en de pilaren van JCI spreken mij erg. Persoonlijk voel ik mij verbonden met de propositie van JCI: “jonge ondernemde mensen”. Ik zie mijzelf ook als een jong ondernemend persoon die graag samen met anderen leuke, uitdagende en impact volle initiatieven start. Ik werk als Product Owner en ben een van de oprichters van TriggrPro. Dit laatste is een community voor en door Product Owners die kennisdelen, samen groeien en elkaar verder helpen. Dus zowel op persoonlijk en zakelijk gebied zie ik JCI als een geweldige toevoeging aan mijn dagelijks leven. Mijn motto is dan ook: work hard, have fun.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb MWD gestudeerd aan de hogeschool van Leiden en momenteel werk ik als Servicedeskmedewerker bij de Gemeente Haarlem. Ik ben lid geworden van JCI omdat ik het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, netwerk uit te breiden, nieuwe dingen te ondernemen en mijzelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast vind ik het ook leuk om iets te kunnen betekenen voor anderen/gemeente. Bij JCI leer ik van anderen, leer ik meer over mijzelf en er worden leuke activiteiten georganiseerd. 

  

 

 

 

 

 

 

Lid zijn van JCI vind ik mega inspirerend! Om op persoonlijk vlak te blijven groeien, bij te dragen aan de maatschappij (hoe klein of groot dan ook!), mensen te ontmoeten met compleet verschillende interesses/achtergronden/werkvelden en natuurlijk een hoop gezelligheid. Ik heb in Amsterdam gestudeerd, commissies gedaan in Utrecht en ik werk in Den Haag: héél leuk om nu in mijn eigen omgeving waar ik geboren en getogen ben ook actief te zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Xander de Bas en vader van twee jongens (3 en 1) en woonachtig in Bennebroek.  Ik heb een eigen wijnimport- en handel die C'est le vin heet. Wij verkopen met name wijn aan de horeca, maar sinds vorig jaar ook veel particulier via onze webshop. Ik doe dit sinds 2017, maar was daarvoor ook al actief in de wijnindustrie. Afgelopen jaren heb ik regelmatig een leuke proeverij mogen organiseren voor JCI Kennemerland en zo heb ik de leden al een beetje kunnen leren maar ook goed de sfeer en dynamiek van de Kamer kunnen proeven. Dit heeft me dan ook doen overwegen om ook lid te worden, het voelt als een warm bad. Ook vind ik het belangrijk dat het om zelfontwikkeling en zelfontplooiing gaat, en het niet gaat om harde sales en leads. Daarnaast kun je onderling veel van elkaar leren, en vind ik het maatschappelijke aspect van JCI ook belangrijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij JCI word je uitgedaagd om dingen te doen die je normaal gesproken niet zo snel zou doen. Hierdoor leer je nieuwe dingen en kun je jezelf verder ontwikkelen. Juist door van elkaar te leren kom je verder. Dat is de reden waarom ik bij JCI zit. 

Het is een superleuke groep mensen waar fouten maken mag. En alle leuke activiteiten, borrels en evenementen zijn natuurlijk ook niet verkeerd! 

Ik werk bij Leef! makelaars en woon al mijn hele leven in Haarlem. Ik ben daarnaast altijd in voor een potje voetbal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aspirant-lid worden of een keer langs komen?

Kom kennis maken!

Onze partners